Çarsamba, 7 Ocak 2009
 


»  CM 01/02
»  CM 03/04
»  CM 5
»  Diğer Oyunlar
»  EURO 2004
»  EURO 2008
»  FIFA 06
»  FIFA 07
»  FIFA 08
»  FIFA 09
»  FIFA 2001
»  FIFA 2002
»  FIFA 2003
»  FIFA 2004
»  FIFA 2005
»  FIFA WC 2002
»  FIFA WC 2006
»  FM 2005
»  FM 2006
»  FM 2007
»  FM 2008
»  FM 2009
»  PES 2008
»  PES 2009
»  PES 3
»  PES 4
»  PES 5
»  PES 6
»  UEFA CL 04-05
»  UEFA CL 2006-2007
»  WE 7
»  WE 8
»  WE 9

 PES 2008 Türkçe Spiker Demo Versiyon
Hazırlayan TaskinMahmut
Boyut 36 MB
Download 8309
Açıklama
Yaklaşık olarak 2050 adet ses dosyasının çevirisinin yapıldığı bu yama ile PES 2008 oynarken Taşkın Mahmut tarafından seslendirilen türkçe yorumlar eşliğinde oyunun keyfini sürebilirsiniz.

Kurulum:
  1. Yamayı kurabilmek için bilgisayarınızda "AFS Explorer" programının kurulu olması gerekmektedir. Kurulumdan önce bu programı indirip bilgisayarınıza kurunuz.
  2. İndirdiğiniz "PES2008-TaskinMahmut_TurkceSpiker_pesturka.net.rar" dosyasını masaüstüne "extract" yaparak içindeki dosyaları dışarı çıkartınız.
  3. Kurulumu gerçekleştirmeden önce "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img\rs_e.img" dosyasını kopyalayıp yedeğini almanızı öneririz. Olası bir hata halinde bu dosyanın orijinal halini aynı isimle geri kopyalayarak oyunu orijinal haliyle oynayabilirsiniz.
  4. "AFS Explorer" programını çalıştırın.
  5. AFS Explorer programının "File" menusunden "Import AFS File..." seçeneğini seçin. Dosya türü alanından "AFS File (*.AFS)" alanını "All files (*.*)" olarak değiştirin. "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img\rs_e.img" dosyasını seçerek "Aç" deyin. Bunu yapınca programın size soracağı soruya (birinci soru) "Hayır" olarak cevap verin. Daha sonra programın "Action" menusunden "Import Folder" seçeneğine tıklayın ve açılan klasör menusunden masaüstüne "extract" yaptığınız "TaskinMahmut_TurkceSpiker_pesturka.net" klasörünü seçip "Tamam" butonuna tıklayın. Program bu aşamada oluşacak yeni dosyaya isim vermenizi ve nereye kaydetmek istediğinizi soracaktır. Açılacak olan klasör menusunde "masaüstünü" seçip dosya adını "rs_e.img" yaparak AFS dosyasını kaydedin.
  6. Masaüstünde oluşan "rs_e.img" dosyasını "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img" klasörünün içine yapıştırınız.
Uyarı:
Bu yama oyunun FULL versiyonu içindir, spiker yaması henüz tamamlanmadığı için kısıtlı olarak çıkan versiyon olduğundan DEMO olarak isimlendirilmiştir.

RAR Şifresi:
www.pesturka.net


 

Reklam
 
< ANA SAYFA - FIFA - PES-WE - FM-CM - LİG - SPOR - DOSYALAR - FORUM - CHAT - GALERİ - YARDIM >