Türkiye'de yayın yapan fifatr.net adlı site tarafından FIFA 12'ye Türkiye'de ilkkez bir stadyum eklenmiş. Bu stadyum bildiğiniz üzere ülkemizin yeni stadlarından.

Resimler:

Kurulum:

1) rx3 dosyasını Creation Master yardımıyla oyuna ekleyin.

-stadyum ikonuna tıklayın.

-Filter'ın yanındaki clone düğmesine basın.Stad ismini vs. kendiniz belirleyin.

-model sekmesine geçin.

-herhangi bir hava seçin.

-resimlerin altında bulunan import rx3'e tıklayın ve indirmiş olduğunuz dosyayı seçin.

2)seyircileri eklemek

-seyirci dosyasını aşağıdaki yere kopyalayın

FIFA 12/game-data-sceneassets-crowdplacement

dosya adını değişkenlere göre değiştirin.

-crowd_x_y

x=stadyum id'si

y; overcast day için= 0

y;clear day=1

y;night=2

y;sunset=3

-bunları yaptıktan sonra Creatin Master Tools menüsünden "regenerate BH" yi seçin ve bitmesini bekleyin

ardından kaydedip oyuna girin.

İndir

rar şifresi:fifatr.net

kardes anlamadım ben ya videolu anlatım yapar mıısn birde bu stadı ekleyince benim oyuna eklemis oldugum faceler silinmez degil mi

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiler.Harika bir stad olmuş.Bir kaç eksik var tabi ki düzeltileceğine inanıyorum. Dünyada bile stadyum yapan sayılı kişi var. Emeği geçenlere teşekkür etmek lazım. Bu arada face'lerin silineceğini zannetmiyorum.

**Ya bunu yapana ulaşabilirmiyiz İnönü'yü yapsınlar . Arena ve Saraçoğlu'ya çok benzeyen stat varda İnönü yok **

fifatr.net adlı siteden ceas diye biri yapmış stadı. Saracoğlu ve TT arena var ama oyundaki stadları editleyerek yapmış bazı kişiler. Gerçek stadlarla alakası bile yok. Yapımcının belirttiğine göre yakında İnönü,TT arena(Orjinal yapım) ve Atatürk olimpiyat stadını da indirebileceğiz.Timsah arenada çizim aşamasındaymış.

3d stadı ekleyebildiyse helal olsun diyorum Cengizhan'a.Ona 3d saraçoğlu da vermiştim umarım onu da ekleyebilir :)

diğer stadlarıda çok yakında bekliyoruz..ceas'tan

stadı yapan benim

stadı çizmede uğraştım yoksa daha önce bitirebilirdim sizin 3d stadınız varsa oyuna ekleyebilirim

3d stadı ekleyebildiyse helal olsun diyorum Cengizhan'a.Ona 3d saraçoğlu da vermiştim umarım onu da ekleyebilir :)

tamam senin için sırada saraçoğlu var :)

İnönü yapamaz mısın

stad çizmek zamanımı alıyor hazır 3d varsa neden yapmayayım

**Maalesef o işlerden anlamıyorum :S**

İlgili Tartışmalar

Bir Yanıt Yaz...

Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net

Özel Teşekkür: sistemhost.com