PES6009 Spor Toto Süper Lig&Champions League 10/11
Özellikler;
*Tüm liglerin 10/11 takımları eklendi
*10/11 sezonu transferleri yapıldı
*Tüm takımların 10/11 formaları
*Milli Takımların kadroları güncellend
*A-Milli Takım en güncel hale getirildi
*Yeni oyuncular ve yeni yüzler eklendi
*STSL kadro derinliği çoğaltıldı
*Tüm liglerin Türkiye'de yayında olduğu kanalın scoreboarları eklendi ve güncellendi
*STSL dahil olmak üzere tüm takımların en güncel kadro ve dizilişleri oyuna aktarıldı
*Şampiyonlar Ligi'ne katılan takımların hepsi eklendi
*Şampiyonlar Ligi,Avrupa Ligi,Dünya Kupası ve tüm liglerin gerçek topları eklend
*Oyuncu kramponları güncellendi
*Oyuncuların “pesstatsdatabase.com” adresinden en gerçekçi güçleri ayarlandı
*Oyuncu yaş,klüp numaraları,ükleleri,oynadığı mevkii en uygun hale getirildi
*Ülke takımları Türkçe olarak yeniden yazıldı
*İtalya Ligi FOX TV,İspanya Ligi NTV Spor olarak güncellendi
*İngiltere Milli Takımı'nın 11/13 forması eklendi
*Yeni opmov eklendi
Yamada emeği geçenler;
STSL Formaları
Gökhan Bezgin
STSL Yüzleri
Osman Ülkü
STSL Amblemleri
Doğukan Ülker
Scoreboardlar
Murat Demirci
Option File Düzenleme
Devran Karaldı
Ayrıca Katkılarından Dolayı;
foro.pesretro
pesstatsdatabase.com
footballuser.com'a
Teşekkür Ederiz...
Yamada Emeği Geçen Herkeze Teşekkür Ederiz...
Yamanın Kurulumu;
1-Kitserver.part1 dosyasına basınız ve hedef olarak oyunun yüklü olduğu klasörü seçiniz
2-Kitserver kurulduktan sonra KONAMI dosyasının içindeki KONAMI-WIN32PES6OPT dosyasını “Belgelerim/KONAMI/PES 6/save 1” klasörünün içine atınız.(Eski dosyanızın yedeğini almayı unutmayın)
3-Diğer Dosyalar içindeki dosyaları masaüstünüze çıkartın.e_text dosyasını oyununuzun yüklü olduğu klasördeki “dat” klasörüne atın ve eski dosya ile değiştirin.(Her hangi bir sorun ile karşılaşma olması ile ilgili eski dosyanızın yedeğini almayı unutmayın)
4-DKZ Studio ile 0_text'i açın ve ve Diğer Dosyalardan çıkan 0_text klasörü ile DKZ Studio yardımı ile 0_text'e import edin.İmport işlemini bilmiyorsanız aşağıda verilen linkte import işlemini gerçekleştirebilirsiniz.(İmport işlemi yukarıdaki uygulamayı anlatmaz ama yapacaklarınız ile aynıdır)
http://soccercenter.net/forum/k/pes-6-import-resimli-anlatim_151350
5-Kitserver klasörünü açın(oyununuzun yüklü olduğu klasördeki kitserverı) “setup.exe” uygulamasına basın ve “Install” deyin.Install tuşu açık değil ise ilk önce Remove ondan sonra Install tuşuna basmanızı öneririz.
6-opmov dosyasını oyununuzun yüklü olduğu klasördeki “dat” klasörüne atın ve eski dosya ile değiştirin.
7-pes6.exe dosyasını oyunun kurulu olduğu klasöre atın ve eski pes6.exe dosyası ile değiştirin
Yükleme işlemi bu kadar oyunun keyfini çıkarabilirsiniz...
Bu yamada kullanılan tüm dosyalar bana ve diğer yama yapımcılarına ait olup yamaya ait olan tüm dosyaların başka bir yamada izinsiz kullanılmasına izin verilmemektedir.Lütfen verilen emeklere saygılı olalım.İlginiz için Teşekkürler...
Yama Yapımcısı
Emir Kayar

http://twitter.com/pes6009stslcl
Dosyalarını kullanıpta izin almadadığım kişilerden özür diliyorum,umarım beni affederler :o