Portekiz ligi sarcak mı sence Can :)
Ligin 4. takımını aldım, Benfica'yı veya Porto'yu hatta Braga'yı değil ki neden sarmasın? :)
Kariyerin hayırlı olsun umarım kariyerlere ilgi olur , portekiz ligi pek sevmediğim bir lig fazla kalmazsın umarım :)
Ne kadar kalacağım hedeflediğim başarıların gelip gelmeyeceğine bağlı açıkçası. Ama Sporting'de hedeflerime ulaşıp diğer Avrupa liglerinden bir takıma geçmeyi isterim.
Abi kariyerin hayırlı olsun, Lig de pek zorlanacağını düşünmüyorum. Avrupa da başarılı olmana yardımcı olacaktır. Başarılar :)
Sağolasın. Ancak ben aksine ligin zor geçeceğini düşünüyorum. Sporting sadece adı ile var olan bir takım son yıllarda. Yoksa Braga'nın hatta neredeyse Academica'nın bile gölgesinde kaldı.
Kariyer acmana sevindim, belki diger uyelerde görup acar, en azindan hareketlenme olur bu bölumde. Takipteyim :)
İnşallah dediğin gibi olur Veli :)
Hayırlı olsun abi umarım uzun soluklu güzel bir Sporting kariyeri olur genç kadro ile çok başarı yakalayacağına eminim :).
Sağolasın umarım dediğin gibi olur :)
kardeşim yine farklılık yaratıyorsun portekiz ligi farklı olacak pranjic biraz daha genç olsa tam transferlik adam :) hadi hayırlısı bakalım güzel bir kariyer bizim olacak.
Umarım dediğin gibi güzel bir kariyer olur abi. Pranjic'in yaşı beni de düşündürüyor açıkçası ama Hamit'in solak versiyonu gibi bir şey, hemen hemen her yerde oynuyor. Onu ekonomik olarak kullanmayı düşünüyorum, takımın orta sahada alternatifi çok neyse ki.
Figo'ya başarılar diliyoruz :)
Portekiz Ligi bence heyecanlı bir lig. Takım sayısının az olması, Avrupa'da oynayan takımlar için, fikstürü daha geniş ve rahat yapıyor.
Forvette Ricky çok iş yapar umarım. Transferler ne alemde?
Sen yaşıyor muydun ya? :)
----
TRANSFERLER
Martin Montoya

Takımda sağ bek eksikliği adeta bağırıyordu. Bu açığı Barcelona'dan 1 yıllığına kiraladığımız Montoya ile kapattık. Özellikle hücumu seven ve teknik becerileri üst düzye olan bir bek
oyuncusu.

Anderson

ManU'da gözden düşen Anderson'u da 1 yıllığına kiralık olarak kadromuza kattık. Orta alana dinamizm getirmesini beklediğimiz Brezilyalı oyuncuyu performansından memnun kalmamız halinde sezon sonunda 4.2 milyon £ karşılığında satın alabileceğiz.

Romario

Genç oyuncuyu geleceğe yatırım olarak transfer ettik. Takıma devre arasında katılacak.

-

Alt yapı ve B takımda oynayan birçok vasıfsız oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Bunun yanında yeterli bulmadığım Arias kiraya giderken, Schaars ile Martins de orta sahanın ortasındaki şişkinlik nedeniyle bileti kesilen oyuncular oldular.
Hazırlık Maçları

Getafe karşısında sonuca gitmeyi başarsak da takımın henüz uyum sürecini atlatamadığı bariz olarak görüldü.
-

B takımda yer alan bazı oyuncular hakkındaki fikirlerim net değildi. Son durumlarını görme açısından güzel bir maç oldu.
-

Duran toplardan tam 4 gol bulduğumuz maçta farka gittik. Bu sezon duran toplarda bir hayli etkili olacağımızın sinyallerini veriyoruz.
-

Hazırlık dönemini bir galibiyet daha alarak kapattık. Genç yeteneklerimizden Viola ve Rubio'nun iyi performansı takımdaki forma rekabetinin üst düzey olacağının sinyallerini verdi.
-

Takımımızın başarılı ön liberosundan ligin ilk maçı öncesinde kötü haber geldi.
---

UEFA ön elemesinde Dundee United ile eşleştik.
---

Kullanacağım ana taktik netleşti. Yukarıda görüldüğü gibi 4-3-3 oynayacağız. Kulübede Pranjic gibi bir joker olacak. Kafamda net olmayan tek mevki ise sol açık. Jeffren mi Capel mi henüz karar verebilmiş değilim ve sanırım bu iki oyuncudan birini rakibe göre seçeceğim.
---
- Ligde Gil Vicente deplasmanına konuk oluyoruz.
- Ardından Dundee United ile ikişer eleme maçı oynuyoruz.
- 2. Dundee maçının dönüşünde Braga deplasmanına çıkıyoruz.