Perşembe, 8 Ocak 2009

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 1/1: 
  Bu Konuyu İzlemeye Al
07.09.2008, 01:42
eniyitarife
Kayıtlı Üye
Takımı:
En Iyi Tarife! (Tarife Sihirbazi)
http://www.eniyitarife.com

Telefon operatörlerinin hemen hergün gündeme getirdikleri yeni tarifeler, kampanyalar ve hizmetler telefon kullanıcılarının kafasını karıştırmakta,

Hangi tarife bana uygun ?
Tarifemi değiştirmeli miyim ?
Abonesi olduğum telefon operatörümü değiştirsem mi?
Numara Taşınabilirliği nedir? Bana bir faydası olur mu?

gibi sorularla meşgul etmektedir. Bütün bu soruların cevaplarını bulabileceğiniz, Türkiye’nin ilk ve tek telefon tarifelerini karşılaştıran ve analiz eden eniyitarife.com adresli bir site faaliyete geçmiştir.

Site “Tarife Sihirbazı” adını verdiği araç ile Türkiye’de ilk ve tek olarak internet kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmaktadır.

eniyitarife.com sitesi bilinçli bir tüketici ve telefon kullanıcısı olmamıza yardımcı olmak, tamamen bağımsız ve tarafsız olarak faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. Site ziyaretçi ve üyelerine;
·**Kullandıkları telefon tarifesini, kullanım alışkanlıklarını da dikkate alarak diğer operatörlerin tarifelerine göre karşılaştırmakta ve analizini yapmakta,
·*Yapılan analiz sonrasında aylık ve yıllık kazanç ile kaybınızı kolayca görebilmekte,
·**Telefon operatörlerinin tarifelerini ve detay bilgilerini topluca size vermekte, dolayısıyla tarife bilgileri için internet sitelerini dolaşmanızı ve zaman kaybetmenizi engellemekte,
·**Tasarruf sağlamanızı ve fırsatları değerlendirmenizi sağlayacak kampanyalardan haberdar olmanızı ve incelemenizi sağlamakta,
·***Alternatif telefon operatörlerinin (VOIP, UMTH) tarife ve kullanım bilgilerini sizlere sunmakta, telekom ve iletişimle ilgili her türlü soru ve önerilerinizi iletebilmekte,
·**Telefon faturalarınızda kazanç sağlamanız sonucunu doğuracak faydalı bilgileri sizlere ulaştırmakta
diye özetlenebilecek bir çok hizmet sunmaktadır.

Türkiye’nin ilk ve tek telefon tarifelerini karşılaştıran eniyitarife.com sitesini sizde ziyaret ederek ve ücretsiz üye olarak; kazanmaya ve tasarruf etmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca siteyi arkadaşlarınıza da tavsiye ederek onlarında bu imkandan faydalanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Görüş, öneri ve tavsiyelerinizi de bilgi@eniyitarife.com adresine gönderebilirsiniz.*

dipnot: Bu mesaj sadece toplumu bilinclendirme ve tanitim amaclidir.
Reklam Bildirimi
Reklam
Advertisement

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 1/1: 

Hızlı Ulaşım:

Forum Saati: 08:37

Reklam

< ANA SAYFA - FIFA - PES-WE - FM-CM - LİG - SPOR - DOSYALAR - FORUM - CHAT - GALERİ - YARDIM >