PerÅŸembe, 8 Ocak 2009

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 3/3: Ã–nceki Sayfa
  Bu Konuyu İzlemeye Al
12.11.2008, 19:30
Kerem
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 16
Takımı: Trabzonspor
Klan: TSL.07
Cevap: Seni unutmadık, unutmayacağız...
Saygı ve Sevgiyle Atamızın izindeyiz. Onun gösterdiği yoldan ayrılmayalım; Unutmadık, Unutmayacağız.

Bu arada Batu, Dostum bu en salakça davranış ciddiyim ben milli eğitime çok kızıyorum bu konuda. Ya adam akıllı bir şey yapılmıyor ki bizim toplumumuzda neymiş toparlansın çocuklar bir iki kişi şiir okusun, zorla şeyler yaptıralım. Marşımızı rezil edicek dereceye getirelim. Şahsen ben hocaya söyledim hocam niye böyle gidip sokakta kutlamak varken niye bir yerlere zorla sokuluyoruz ? niye o coşku yok sizin zamanınızda böyle miydi diye... ama aldığım cevap çok şaşırtıcı. Siz bayram ne demek bilmiyorsunuz diye herkes eskiden toparlanır kutlarlarmış her günü güzelce yaşarlarmış ama bize görmek nasip olmadı işte kıt kafalılar baştayken nasip olucağını da sanmam.

Son imza: Ritmix!
Son Çalışmam: Yeni FIFA Dünyasında - 2009 Doğuyor
Reklam Bildirimi
Reklam
Advertisement

12.11.2008, 20:06
Curcuna
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 19
Takımı: Beşiktaş
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: Bedevi

Yorumlara değil, yorum yazan kişi sayısına bağlıyorum. 1-2 kelime yazmak zor olmasa gerek. Bu konuda, bunu yapmaktan bile üşenen biri varsa kendinden şüphe etmeli.

Böyle şeyleri samimi bulmuyorum artık o yüzden yazmıyorum. Önemli olan Atatürkçülüğü kalbimizde hissetmek ve ona sahip çıkmak.

Yakasına Atatürk rozeti takıp İstiklal Marşına eşlik etmeye üşenenleri gördükçe buraya yazılanların samimiyetine olan güvenim kalmıyor maalesef.
13.11.2008, 22:43
ahmetytm
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 17
Takımı: Galatasaray
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: Axl Rose

Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: Bedevi
Futbol camiasından biri öldüğünce sayfalarca yorum yazılıyorken, şu anda nefes almanızı sağlayan insanın ölüm yıldönümünde bu kadar kişi mi yorum yazıyor?

Çok doğru söyledin.. İzindeyiz Atam..

Ayrıca bu okul törenleriyle de ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Yani her 10 Kasım töreninde perişan oluyorum desem yeridir. Saygı duruşu sırasında biri bi off,poff dicek mi diye içim içimi yiyor. İstiklal Marşı'nı takmayıp adam konuşmaya devam ediyor,sert bir şekilde susturulduğu da oluyor kimsenin laf etmediği zamanlar da oluyor.

Sadece bizim okulda mı var bu bilmiyorum ama çoğu kişi özde değil sözde Atatürkçü, Atatürk sevgisini geçtim, adamda bayrak,vatan,millet sevgisi yok, böyle birşey gelişmemiş, şok edici birşey ya.

Evet çok haklısın bu söylediğinde ki benim okulumda da böyle insanlar var.Hani herşeyde avrupayı örnek alıyoruz ya işte bunu alamıyoruz niyeyse adamlar marşlarına,liderlerine son derce saygılı bizim insanlarımız ne bayrağa,ne marşa ne de bunları bize kazandıran Atamıza saygılı.Bizi temsil edenler bile böyle iken bu bişey değil aslında.ATAMIN ÇİZDİĞİ YOLDA İLELEBET YÜRÜYECEĞİZ.BİZ VAROLDUKÇA BU CUMHURİYETTE VAROLACAK ATAM RAHAT UYU!!
17.11.2008, 21:09
BERoKoNy
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 17
Takımı: Fenerbahce
Klan: |TFT|
Açtığın yolda..Gösterdiğin Hedefe..Durmadan Yürüyeceğime..AND İÇERİM..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!![B]
16.12.2008, 20:55
onur_okan
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 21
Takımı: G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y
Atam Rahat Uyu
17.12.2008, 16:52
takanyerlikaya9
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 16
Takımı: öLene DeK ߣ$!k7A$
Her Zaman Kalbimizdesin M . Kemal ATATÜRK

Son güncelleme 17.12.2008, 16:58 tarihinde takanyerlikaya9 tarafından yapıldı.

$m4[s]HeR^^

RaqueL^*

B£$!kTa$ - AtLetico MADRİD_ - MaN . UTD .
Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 3/3: Ã–nceki Sayfa

Hızlı Ulaşım: