Cumartesi, 4 Temmuz 2009

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 1/4: Sonraki Sayfa
  Bu Konuyu İzlemeye Al
12.11.2008, 21:31
Hakan AyaÅŸ
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 1
Takımı: Galatasaray
FIFA 2010 Türkçe İçin İmza Kampanyası!
Merhaba arkadaÅŸlar;
Bildiğiniz gibi EA SPORTS'un her sene çıkardığı FIFA serisi artık neredeyse Türkçe hariç her dile çevrildi.Bende The Sims 3 Türkçe için başlayan kampanyayı görünce hemen FIFA için böyle bir şey yapmaya karar verdim.Yazılar Sims 3 için başlatılan metinlerden alıntıdır.Destekçi olarak soccercenter.net i gösterdim umarım sorun olmaz.Yapmanız gerekenler aşağıda...

Aşağıdaki cümleyi comments yerine yapıştırın.Lütfen sadece aynı isim ve email ile 1 kere imzalayın.Gerçek isim ve email kullanın.

WE, THE TURKISH FIFA FOOTBALL FANS, WOULD LIKE TO ASK EA SPORTS FOR THE ADDITION OF TURKISH LANGUAGE TO THE FIFA 2010.

** Oy verdikten sonra bazen bağış isteyen bir sayfa açılıyor, o sayfayı kapatın. Oyunuz eklenmiştir.**
Lütfen gerçek ad-soyadınızı ve e-mail adreslerinizi giriniz. e-mail adresleriniz başka kimse tarafından görülmeyecektir. Sadece EA GAMES'e sunulucaktır, bu yüzden lütfen doğru bilgiler giriniz.

Ailenizin diğer üyeleri farklı günlerde imza versinler.. IP'lerinizin de aynı olmaması gerekiyor. Modeminizi kapatmak ya da birkaç gün sonra imza atmak daha iyi olacaktır. Çok fazla aynı soyadlı kişiyi de ardarda koymayalım..

http://www.ipetitions.com/petition/turkish_fifa/
Ayrıca ek olarak emailde atabilirsiniz:
aames@ea.com ve anewman@ea.com

SIMS 3 TÜRKÇE KAMPANYA

Yazıların tamamına yakını sims 3 için başlatılan kampanyadan alımıştır.Lütfen Sims 3 Türkçe içinde imzalayın!

http://imza.sims3.info sitesine girerek aşağıdaki yazabilirsiniz.

WE, THE TURKISH THE SIMS FANS, WOULD LIKE TO ASK EA GAMES FOR THE ADDITION OF TURKISH LANGUAGE TO THE SIMS 3.

Son güncelleme 12.11.2008, 21:34 tarihinde Hakan Ayaş tarafından yapıldı.

Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin! Ve dahi
Kır topraktan çömlekleri zaten tedirgin halim
Bir benim bir bendim ve bir kendim ortadayım
Bitmez derdim bu hal beni yer bitirir bildim
Reklam Bildirimi
Reklam
Advertisement

12.11.2008, 21:36
Cassio_Lincoln10
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 19
Takımı: Tek Büyük Galatasaray
Cevap: FIFA 2010 Tğrkçe İçin İmza Kampanyası!
tamam yaptım...

Cimbombom Diyerek Sana Yüz Koyduk,Sarının Yanına Kırmızı Koyduk,Yıllardan Beridir Hep Senin Olduk,Cimbombom Sen Bizim Herseyimizsin...
13.11.2008, 13:18
emrcnsncr
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 12
Takımı: Beşiktaş JK & L.A.Lakers
Klan: *BF*
Cevap: FIFA 2010 Türkçe İçin İmza Kampanyası!
Süpersin Hakan Abi tebrikler...
13.11.2008, 16:29
KoMiKaZee
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 21
Takımı: Galatasaray
tamamdır bende yaptım.Teşekkürler paylaşım için.Birton dil olmasına karşın Türkçenin eklenmemesi gerçekten çok üzücü..
13.11.2008, 18:38
vsclub
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 17
Takımı: Fenerbahçe republic
iyi hoÅŸ diosunda

adamlar türkiyede satış rakamlarına bakıyor

avrupanın en dibi herkez korsan alıyor !!!

bence çıkarmazlar...
15.11.2008, 17:04
h.tarik_06
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 13
Takımı: beşiktaş
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: vsclub

iyi hoÅŸ diosunda

bence çıkarmazlar...

bncede..haklısın
16.11.2008, 10:05
Cassio_Lincoln10
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 19
Takımı: Tek Büyük Galatasaray
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: h.tarik_06

Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: vsclub
iyi hoÅŸ diosunda

bence çıkarmazlar...

bncede..haklısın

peki ikinizde ORjinalmi Kullllanıyorsunuz...

Cimbombom Diyerek Sana Yüz Koyduk,Sarının Yanına Kırmızı Koyduk,Yıllardan Beridir Hep Senin Olduk,Cimbombom Sen Bizim Herseyimizsin...
16.11.2008, 10:58
alicavdar
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 35
Takımı:
Electronic Arts firmasında birçok ülkeden çalışan kişiler var. Türkiye'den de "turkish.db" isimli birebir çevrilmiş full Türkçe dil dosyası yapacak gamemaster lar alabilirler. Türkiye; İngiltere, Fransa, İspanya, İtalya ve Almanya'dan sonra en prestijli lige sahip 6. futbol ülkesidir. Oyunun Türkçe sürümü çıkarsa orijinal oyun alışlarının da biraz daha artacağı kanaatindeyim. Dilekçede orijinal oyun alımında artış olabileceğinden de bahsedilebilir. Zira Fifa 06'ya Manga'dan ve Athena'dan olmak üzere iki Türkçe parça koydular, diğer fifa serilerine göre daha çok satıldı.
18.11.2008, 16:05
myenes
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 12
Takımı: Fener Bahçe SK
bence türkcell süper ligi olması bile yetiyor ve artıyor çünkü türkiyede fazla orjinal alma rakamı elle sayılacak kadar bunada şükretmeliyiz bencebak pes'e tsl liginden saddece 3 büyükleri koydu oda ilk oldu 2008de başladı ama fifayı ben bildim bileli tsl ligi ve diğer tüm ligler var ayrıca herkez artık ingilizce programlar kullana kullana ingilizce öğrendi örnek ben ama herkez oyunu anlıyor nerde nevvar gözümüz kapalı yaparız hemde herkez tr yamalarını yapıyor artık sen sıkma canını

Son güncelleme 18.11.2008, 16:06 tarihinde myenes tarafından yapıldı.
18.11.2008, 16:19
12213443
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 14
Takımı:
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: myenes

bence türkcell süper ligi olması bile yetiyor ve artıyor çünkü türkiyede fazla orjinal alma rakamı elle sayılacak kadar bunada şükretmeliyiz bencebak pes'e tsl liginden saddece 3 büyükleri koydu oda ilk oldu 2008de başladı ama fifayı ben bildim bileli tsl ligi ve diğer tüm ligler var ayrıca herkez artık ingilizce programlar kullana kullana ingilizce öğrendi örnek ben ama herkez oyunu anlıyor nerde nevvar gözümüz kapalı yaparız hemde herkez tr yamalarını yapıyor artık sen sıkma canını

Çok yanlış düşünüyorsun.Böyle düşündüğünüz için türkçe şu anda bu kadar geri.1 insan bile türkçeyi görüp merak etse kardır.
Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 1/4: Sonraki Sayfa

Hızlı Ulaşım:

Forum Saati: 08:38

< ANA SAYFA - FIFA - PES-WE - FM-CM - L??G - SPOR - DOSYALAR - FORUM - CHAT - GALER?? - YARDIM >