PerÅŸembe, 8 Ocak 2009

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 11/11: Ã–nceki Sayfa
  Bu Konuyu İzlemeye Al
02.09.2008, 12:07
dehset1
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 22
Takımı: Galatasaray
Cevap: PES/WE İçin Gamepad İncelemesi
Logitech marka gamepad alacak arkadaşlara başımdan geçeni söylemek istiyorum.Ben bir seneyi aşkın süredir Logitech RumblePad 2 yi kullanıyordum ve incelemenin başında söylenildiği gibi Gamepad in analoğunun kalibrasyonu bozuldu ve garanti süresi bitmediği için doğal olarak garantiye yollladım ve sonuç olarak Logitech firmasının büyüklüğünü gördüm bana öyle olacak ki gönderğim kolun aynısından olmadığı için benim kolun bir üst modeli olan Logitech RumplePad 2 Cordless(Kablosuz)ı göndermişler bu yüzden Logitech e teşekür ediyorum.Şimdi bunları niye anlattım derseniz evet Logitech kolların kalibrasyon sorunu var(Bir seneyi aşkın süre sonra bozuldu) ama zararınız sonuna kadar karşılandığından(hatta ben bozulmasına sevindim sonra) hiç düşümeden alın derim.Şu anda piyasa bulabileceğiniz en kalite kollar Logitech te var bilginize
Reklam Bildirimi
Reklam
Advertisement

09.09.2008, 13:25
fyagiz
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 24
Takımı:
Bende Rumblepab 2 Corddless ve ChilStream almayı düşünüyorum. Özellikle ChilStream hava üfleme ile eli rahatlattığı için ve xbox kolu tasarımını taşıdığı içim ciddi ciddi düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz?
11.09.2008, 12:55
KIFO
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 21
Takımı:
12.09.2008, 00:21
dehset1
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 22
Takımı: Galatasaray
bence rumblepad 2 cordless i al ben kullanıyorum harika oldukça uzun pil var ömrü monitörü göremeyecek kadar uzaklaşsan bile bilgisayar algılıyor ele tam oturuyor ancak iki eksiği var birincisi piysadaki en pahalı kol(75 ytl falan) ikincisi analogların kalibrasyon sorunu ki garanti sona ermeden bozulrsa dert etmene gerek yok yenisi ile değiştiriyorlar diyelim ki garanti süresi bitti ve bozuldu soruyorum acaba hangi kol 2 sene dayanır bir pes manyağı için(zaten manyağı olmayan bir kola 75 ytl vermez o maksatla söyledim ha bi de parası bol olan) tabi chilstreamde iyi hava üflemesi falan akıllıca ama kablosuz değil titreşim yok benim için titreşim önemli yine hangisini alırsan al pişman olmazsın
18.11.2008, 21:23
mcd334
Kayıtlı Üye
YaÅŸ: 12
Takımı:
Bende bu snopy converter var ama calismiyor. Sanirim driver yüklemek gerekiyor. Elinde olan varmi ?
Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 11/11: Ã–nceki Sayfa

Hızlı Ulaşım:

Forum Saati: 23:33

Reklam

< ANA SAYFA - FIFA - PES-WE - FM-CM - LİG - SPOR - DOSYALAR - FORUM - CHAT - GALERİ - YARDIM >