Cuma, 9 Ocak 2009

Reklam

Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 17/19: Önceki Sayfa Sonraki Sayfa
  Bu Konuyu İzlemeye Al
30.07.2008, 00:59
ck.
Kayıtlı Üye
Takımı: Galatasaray
Cevap: FIFA 08 Teknik Destek Bölümü
ya arkadaşlar laptopumda oyunları rahat rahat oynuyorum ama nedendir bilinmez fifa 06dan sonraki fifa serileri çok yavaş çalışıyor.. bir bilginiz var mı?
Reklam Bildirimi
Reklam
Advertisement

02.08.2008, 10:35
nako_bjk
Kayıtlı Üye
Takımı: beşiktaş
inönü stadyumunu yükledim daha sonra oyuncular kayboldu. takım düzeninde felan hiç bi futbolcu ismi gözükmüo. yardımcı olursanız sevinirim
03.08.2008, 03:20
emre7b
Kayıtlı Üye
Takımı:
512 mb ATI ekran kartı aldım fifa 08 ve nba 07 oyunları oynarken oyunun bazı bölümlerinde kontrol benden çıkıyo bazen de komutlarım geç uygulanıyor sizce neden olabilir bilgi verir misiniz
03.08.2008, 11:24
Inanc58
Kayıtlı Üye
Takımı: BEŞİKTAŞ+SİVASSPOR
Alıntı:
Orjinal Mesajı Yazan: nako_bjk

inönü stadyumunu yükledim daha sonra oyuncular kayboldu. takım düzeninde felan hiç bi futbolcu ismi gözükmüo. yardımcı olursanız sevinirim

belgelerimdeki fifa 08 klasörüne gir. a.profiles dışındaki bütün dosyaları sil. öyle dene. muhtemelen kayıtlarını bozdu yama.
12.08.2008, 11:59
m E r T_
Kayıtlı Üye
Takımı:
Merhaba, bn internetten fifa 08in ripini indirdim. Pcde daemon tools kuruluydu fakat calistirmayi bilmiyodum, internetten arastirdim ama yine de fifayi kuramadim. Karsima setup penceresi gelio, autoruna tikliyorum ama oyun kurulmuo bi yardim ederseniz cok ii olur walla
03.09.2008, 04:55
draxis
Kayıtlı Üye
Takımı:
merhaba benimde söyle bir sorunum var maca basliyorum mac esnasinda oyun kendiligindan ağırlaşiyor futbolcular yavaşliyor bir ara normale dönüyor sonra tekrar yavasliyor macin büyük bir kısmı böyle geciyor.

ekran kartim ati radeon x1650 en son driveri yüklü

işletim sistemim amd athlon 64x2 dual core processor 6000+ 3.01 ghz

problem neden kaynaklaniyordur fikri olan varmi?

bu arada XP Service Pack 2 kullaniyorum 3 dede denedim ayni sorun var vistada da ayni sorun var yaklasık 1 haftadir bu sorunla uraşiyorum .

denemediğim yol kalmadi ama bir türlü sorun aşilamiyor.

yardimci olmanizi istiyorum
03.09.2008, 05:21
Neo
Administrator
Takımı: Galatasaray
Klan: SCN
Oyunun menüleri arasında böyle bir yavaşlama oluyorsa Disket sürücüsünü etkisizleştirmen lazım. Oyun içinde oluyorsa fanlarında sorun olabilir.
03.09.2008, 05:49
draxis
Kayıtlı Üye
Takımı:
Oyun menüleri arasinda hic birsey yok tek sorun mac yaparken yavasliyor hızlaniyor agir haraket ediyor futbolcular fakat soyle bi cozum buldum baska bir siteden fifa 2007 yi boyle oynuyormus adam simdi masaüstümdeki fifa2008 e sag tiklayip ozellikler deyip hedef kısmına 1 boşluk birakip WINDOWED = 1 eklediğimde bu sorunum kısmen ortadan kalktı bu sorun gercekten cok büyük bi sorun adam gerekli aciklamayi yapmiş ama ben bu konuda profosyonel olmadiğimdan pek bişey anlamadım.

Cözüm tamamen alıntıdır ayni sorunu yasiyan arkadaşlar uygulayabilir ben sahsen fifa 08 boyle oynuyorum.
1. cözüm
Fifa konusuna da yazdım ama görmeyen arkadaşlar için yazıyorum.
Sorunu oyun akıcı, replay ve oyun içi menüsü 1 fps olan arkadaşlar için.
Pencere modunda oynarsak hiçbir takılma olmuyor High, 4x aa 8x af ya da tam tersi neyse şimdi gelelim olaya.

Masaüstünüzdeki Fifa 07 kısayolunuza sağ tuş - özellikler (properties) - Hedef (target) kısmında yazan yazının sonuna WINDOWED = 1 ekliyoruz ve uygulaya tıklayıp tamam a tıklıyoruz ve bitiyor aman dikkat bunu yazacam diye hedefi silmeyin, sadece sonuna bir boşluk bırakıp ekleyin.

Oyun önce küçük pencereli açılacak, maç başlayana kadar küçük pencerede idare edin yoksa oyun içi menüsünde zroluk yaşayıp başlat menüsüne vs tıklayabiliyorsunuz, maç başladığında ekranı büyütün ve sadece fifa 07 yazan pencereyle oyuna devam edin, yavaşlama yok sorun yok tertemiz.

Bununla beraber aşağıda başlat menüsünü görenler başlat menüsü özelliklerinden "menüyü otomatik sakla" yapın, siz üzerine gitmedikçe açılmaz rahat rahat oynarsınız.

Umarım yardımcı olur, geçici çözüm de olsa patch gelene kadar bence iyi bir çözüm, iyi oyunlar

2.cözüm

Farklı bir çözüm var gibi.
Forumda bir cevabı elimden geldiğince Türkçeye çevirdim umarım açıklayıcı olmuştur;

"Bu method sadece bilgisayar konusunda yeterli bilgiye sahip kişiler için, grafikleri son ayarlarda tutmak isteyenlerin replay ve highlightları düzelten methoddur.

- Bilgisayarımı açın ve Fifa 07'yi yüklediğiniz klasörü açın

- Yanda belirtilen yerdeki notepad dosyasını açın \FIFA 07\data\cmn\cfg_pc_h.ini

- Şimdi buradaki şu satırları bulun:

DISABLE_DOF = 0

DISABLE_POSTFX = 0

- Bu satırları aşağıdaki gibi değiştirin:

DISABLE_DOF = 1

DISABLE_POSTFX = 1

- Notepad dosyasını save ederek kapatın

- Şimdi oyunu açın ve problem giderilmiş olacak.

---

Bunu deneyen bir arkadaş görüntülerde kötüleşme olduğunu iddia etmiş ben denemedim ilk methodu kullanıyorum memnunum, umarım sorun yaşayan kalmaz bundan sonra.

1 haftadir ariyorum bu sorunu daha adam gibi cözüm bulamamislar simdilik bu kadar
09.09.2008, 14:52
cihanerel
Kayıtlı Üye
Takımı:
beyler benim bir sürü sorunum var..:/

1)şükrü saracoğlu yamasını kurdum ama oyunda görünmüyor içerdeki maçlarımı orda oynamak için napmalıyım?..
2)santarelli abimizin kit importeriyle oyuna bikaç forma atıverdim ama mesela fenerbahçe nin 3. forması oyunda görünmüyor, kaleci forması da değişmedi..
3)creation master 08 i de yükledim fakat "uygulama düzgün olarak başlayamadı" diye hata veriyor ve açılmıyor program..

bunları çözebilirsek çok mutlu olacağım.. :/
13.09.2008, 13:47
vet199
Kayıtlı Üye
Takımı:
İmdaaat
MD Turion™ X2 Çift Çekirdekli Mobil İşlemci RM-70
• 2 GHz, Düzey 2 önbellek 1 MB - 2048 MB RAM - NVIDIA GeForce 8200M - XP service pack 2 -
Compaq preserio aldım Fifa 08 yükledim (Vistayıda XP'e çevirdim) ancak ekran siyah olarak kalıyor...
Lütfen bir fikir verin daha makinanın taksitleri bitmeden kırıp atacağım
Yeni Cevap Gönder
Sayfa Düzeni 17/19: Önceki Sayfa Sonraki Sayfa

Hızlı Ulaşım: