anti_rijkaard bu maç arda için ölçü değil sıkı maçlar lazım güçlü savunmacılar ve pozisyon bilgisi üst düzey olan oyunculara karşı arda'nın kalibresini ölçebiliriz , bu arada tuncay son 3 yılda müthiş aşama kaydetti şut tekniği ve oyun zekasını müthiş geliştirmiş bence kolin kazım riçhards tuncayı örnek almalı kendisine...
No_FeaR_GS Orjinal Mesajı Yazan: dodocuk34 bu maç arda için ölçü değil sıkı maçlar lazım güçlü savunmacılar ve pozisyon bilgisi üst düzey olan oyunculara karşı arda'nın kalibresini ölçebiliriz , bu arada tuncay son 3 yılda müthiş aşama kaydetti şut tekniği ve oyun zekasını müthiş geliştirmiş bence kolin kazım riçhards tuncayı örnek almalı kendisine... Euro 2008'de de GÖrdük Ya ARda'Yı DAha Ne Kadar GÖreceğiz.Bence Tam Sırası AVrupa İÇin Yoksa ALLAH Korusun HASAN Abisi GİBİ KALIR TR'DE;)
qkhAn23 Arda, Sercan ve Tuncay:'ı beğendim. Bazen stresli dakikalar yaşasakta kazanmak önemliydi. Bosna'yı yeneriz bence.
MaDkiLL Özellikle Arda ve Tuncay'ı çok beğendim. Arda başta olmak üzere, ikisi de çok iyi oynadı. Arda, Galtasaray'da da müthiş oynasa; milli maçlarda bir başka oynuyor. Ama yine ve yine, defansımızın zaafları yüzünden, 2 gol yedik. 1. golde, Hamit'in topu adama vermesi için elinden geleni yapması, 2. golde de bir türlü topu uzaklaştıramayaşımız, bizi oyunun temposundan düşürdü. Ama yine de, beceri ve organizasyon bakımından güzel goller attık. Sakat olan Gökhan ve Hamit'e de çok laf söylememk lâzım. Ellerinden geleni yaptılar. Ama, Hamit'in goldeki hatasının hiçbir bahanesi olamazdı. Sonuçta 3 puanı aldık. İnşallah Bosna'yı da yeneceğiz. Haydi Hayırlısı...
ŞANLI_ Tuncay, Arda ve Emre gerçekten avrupanın üst düzey kulüplerinde forma giyebilecek yetenekler bunda herkes hem fikir ama rakibinde Estonya oldugunu unutmayalım. Adamlar maçtan önce yaptıkları açıklamalarla kafamızı çok karıştırdı Türkiyenin gitmesini isteriz diyorlar ama çelme çakmaya çalışıyor bize. Bu 3 oyuncu ne kadar iyi oynasada bana göre büyük oyuncu 9 Eylül'de belli olucak. Ama bizde bu kadar çok yetenek varken ne kadar çok gol yesekte biz zoru seviyoruz. Fatih Terim'in takımı olmak bunu getiriyor sanırım. 2-1 iken durum birazcık tempoyu düşürmek isteseydik bu kadar çok zor olmazdı ama olsun buna da şükür Bosna'yı yendik mi olay biter Belçika zaten iptal oldu.
Neo Arda bugün çok iyiydi herkesin dediği gibi. Göze batan oyuncular oldu bugün yine Tuncay, Emre gibi. Tuncay vuruş tekniğini çok daha iyiye götürmüş İngiltere'de. Enfes vuruştu ikinci golü tam premier lig golüydü yani. Sercan hızlı bir oyuncu olması sebebiyle fırsatçılığıyla bugün golünüde attı. Hareketsiz forvet oyuncularının yerine Sercan'ın devamlı oynamasını isterim açıkcası. Rakip savunmayı inanılmaz yıpratıyor çünkü. Estonya maçı tabi ki bir ölçü değil. Şu ana kadar olumlu yönlerini yazdım Milli takımın ama kötü durumumuzu da görmemiz lazım. Defansımız inanılmaz derecede kötü. Servet Çetin hariç savunmadaki tüm oyuncular aksadı bugün. İlk yediğimiz golde Gökhan Zan resmen izliyor. Bosna bunları buldumu affedermi hiç sanmıyorum. O yüzden deplasmandaki maçta çok dikkatli olmalıyız. Allah göstermesin bir beraberlik bile alsak çıkamayacak duruma geliriz. Ama Türk milli takımının huyudur her işi sona bırakmak ve sonradan açılmak. Umarım bu seferde böyle olur ve önümüzdeki bütün maçları kazanırız. Gruptan çıkabilmek içinde İspanya'nın Bosna maçına bakacağız artık. İspanya o maça ciddiyet ile çıkarsa grubu ikinci tamamlarız diye düşünüyorum.
The_Eagle Defansın hali çok kötüydü. Hele G.Gönül'ü perişan ettiler:o Ülkede önlibero mu yok? Emre ile oynarsak Bosna maçında işler zor. Neyse ki kaybetmedik. Şu Selçuk Manav'dan kurtarsın birisi bizi yeter artık!
anti_rijkaard gökhan gönül bosna maçında cezalı normalde cezalı oyunculara sevinmem ama gökhan gönülün bosna maçında olmaması beni sevindiriyor çok formsuz son dakikalarda sol kanattaki estonyalı geriden depar atıp geçti ağır kalıyor ve kondisyon eksiği var bindirmeleri yetersiz, o bölgede önder turacı oynamalı takım çok ofansif birazda defansa takviye lazım üzülerek söylüyorum avrupa ve dünyada en kötü takım savunması bence bizde var dost acı söyler ve bu anlayış bu şekilde devam ederse mehter takımı gibi olmayada devam edeceğiz bir turnuva var bir turnuva yok
The_Eagle Ceyhun oynamalı değil kesin oynamak zorunda o tip bir adam lazım. takım dün iki blok halindeydi.
ŞANLI_ Biri Hakan Balta'ya fazlasıyla hücum yapmasını arada bir gollük ortalar açmasını ya öğretsin ya da yapmasını rica etsin. Teknik direktörün bu komutu vermediğini düşüncem ama sağ tarafa bunu verirken sola niye vermesin diye de düşünüyorum. Sağlamcı bir adam eyvallah defans anlamında da belkide göze batan hiç hata yapmıyor ama parladıgı bir anda göremiyorum.
crdsa Hakan Balta hücum yapıyor da, top solda ona gelince içeri orta açmasını ben de bekliyordum. Bir de takımda diğer bazı oyuncular da öyle yaptı.. Topu kontrol ettikten sonra içeri göndermiyorlar kanatta paslaşıyorlar. Mesela Gökhan Gönül çok kez sağ ayağına almışken sola dönüp geri dönüyordu. Yanlış anlaşılmasın Gökhan'a laf söylemiyorum. Ayrıca Hakan Balta da dahil orta açanlar oldu ama Sercan Tuncay ikilisi içerdeyken, Kazım geziniyorken ortalarla ne kadar etkili olabiliriz ki? Anca Tuncay'ın röveşata denediği pozisyonlardan bulabilirdik. Takımımızın orta açmak yerine kanatta paslaşması daha iyi oldu. (Golleri izlediniz)
Anxiety İyi ki Nihat yerine Sercan oynadı. İyi ki Gökhan Zan sakatlandı. İyi ki ikinci yarının başında gol yedik. İyi ki Tuncay İngiltere'de oynuyor. İyi ki ARDA gibi bir değerimiz var. Yayıncı kuruluşa da saygılar..
_AsiRuH_ Takım çok bastırıyor ama ben Fatih Terim'e anlam veremiyorum ya Hakan Balta kadar ağır bi sol bek dünyada var mı :confused: Gökhan Zan - Servet ikilisinden biri oynayıp yanına atletik bi adam koysan Emre Güngör - İbrahim Toraman gibi defans bin kat daha hareketli olur . Estonya'nın attığı her ara pas tehlike yarattı , Arda mükemmelin de ötesindeydi , Tuncay ve Sercan'da başarılıydı ama Nihat gelince formayı alır Sercan'dan.
35_toll **Reklamlar yüzünden doğru düzgün bir maç izleyemiyoruz. Gerçi reklam yapmayan yayıncı kuruluş yok. He madem yapacaksınız Lig TV gibi yapın reklamınızı.**
No_FeaR_GS **Koca koca reklamlar maçın içine etti.Birde Estonya kadar ballı bi takım görmedim TR'ye karşı:S**
The_Eagle Mustafa Sarp'ı unutmuşum ben. O oynar büyük ihtimal. Reklamları hiç sormayın. Artık sıkıldık ya. bari ekranı küçültüp öyle koyun o reklamı.Hiç sevmiyorum skor tahminlerini ama 2-1 yenecekmişiz gibi bir his var içimde:P
Crystal Orjinal Mesajı Yazan: dodocuk34 dur ben skor tahmini yapayım bosna hersek 2 - türkiye 5 Dost Bosna ile deplasmanda oynuyoruz.Ermenistan ve Estonya maçları geride kaldı..?