Tek kelime ile süper her şey :)
Teşekkürler :)
Transferlerin süper ötesi karrdeşim. Bunlar insansa biz neyiz :D
Hepsi özenle seçilmiş futbolcular kardeşim :D :D
Ovvvv.Andreyyy ARSHAVIN ! Süpersin kardeşim. :D
Eyvallah kardeşim :) Arshavin gibi bir futbolcunun sözleşmesini uzatmazlarsa böyle kaparlar işte :D
Allahım sana ggeliyorum bak yaa :D
:D :D :D
Herşey Süper , Aynen Devammm :)
Saol kardeşim :)
Teşekkürler :)
Hobaaaaa, transferlere bak bee :D Ayrıca da paraya :D
Saol kardeşim :D Vala para sıkıntısı yok çok şükür. Başkana para lazım diyorum bir dk gidiyor bi WC gidiyor elinde zarf dolusu parayla geri geliyor :P :D :D
---
Devam :D

12.Hafta : Tom

Yeni transferler maç eksiklerini gösterdilar ama Allah'tan puan bırakmadık :)
13.Hafta : Kuban

Zorlanmadığımız bir galibiyet aldık :)
14.Hafta : Lokomotiv Moskova

Zor bir deplasmandı. 2 kere geriye düştük ama sonunda puan alabildik.
Rusya Kupası 6.Tur Kuraları

Güzel eşleşme :D
Rusya Kupası 6.Tur Maçı : Vityaz Podolsk

İnanılmaz zorlandık. Çok hafife aldık rakibimizi. 2 kere geriye düştük ama 2-2'yi bulabildik. Uzatmalarda da 120+2'de turu alabildik :D
Rusya Kupası 7.Tur Kuraları

Rusya Kupası Çeyrek Final Kuraları

Rusya Kupası Yarı Final Kuraları

Adamlar kaç ay sonrasının kurasını çekiyor :D :D
Avrupa Kulüpler Sıralaması Açıklandı !

17.lik Güzel Bir Başarı. İnşallah bu sene ilk 5'e gireriz. :)
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

CSKA Moskova teknik direktörü TRT'deki Stadyum programının konuğu oluyor !
( ED => Ersin Düzen --- SY => Sergen Yalçın --- HŞ => Hakan Şükür --- EK => Ben )
ED : Öncelikle programımıza hoşgeldiniz.
EK : Teşekkür ederim. Hoşbulduk.
HŞ : Öncelikle hoşgeldiniz. İlk soruyu ben sorayım. İlk olarak Adana gibi sıcak bir yerden Moskova gibi soğuk bir yere gitmek sorunlar doğurmadı mı ?
EK : Kesinlikle sorunlar oldu. Ancak futbolda sorunları aşmanız gerekiyor. Biz transfer yaparken de bu politikaya dikkat ediyoruz. Sıcak bir iklimden gelen futbolcu soğuk bir yerde kendini gösteremez. Uzun bir süre. Ama tabi bu futbolcuya bağlı olarak değişir. Biz Marinho'yu alırken de bunu düşündük. Genç vücudu bunu umarım erken kaldırır. Ayrıca ilk milli formasını da bizdeyken giydi. Soğuk - Sıcak mekan değişimleri umarım onu fazla etkilemez.
SY : Transfer demişken yaptığınız transferler genç transferler ve yaşlı transferlerdi. Ortası yoktu. Neden genç ve yaşlı ?
EK : Ben bu kadar önemli bir takımda ve önemli bir yarışta bulunduğum için her mevkiide en az bir yedek olsun isterim. A2 takımla bu iş yürümez. Evet transferler de genç ama ben onları geleceğe dönük olarak daha çok bakıyorum. Şimdi takımda herkesin yedeği var. Evet, oyuncu kaydederken herhangi bir yabancı sınırlaması yok ama lig maçlarına çıkarken 6 yabancı sınırı var yine. Bu yüzdne biraz sıkıntı çektik ama belimizi doğrulttuk. Willian veya Gili Vermutla orta sahayı dolduruyor mecbur arkayı full Rus oyuncu oynatıyordum. Ama Arshavin transferiyle artık beklere Mariano veya Marinho'yu koyabileceğim. Hem Arshavinle takımda 2 oyunkurucumuz oldu. Honda'yla birlikte iyi pozisyonlar üreteceklerine eminim. :)
ED : Gelecek dediğinize göre bu takımda uzun bir süre kalmayı düşünüyorsunuz ?
EK : Evet kovulmadığım sürece takımın başında kalacağım. En azından bir Avrupa Kupası görene kadar.
SY : Son haftalarda çok gol yiyor CSKA. Bunun nedeni ne sizce ? Forma savaşı mı ?
EK : Kesinlikle forma savaşı olmadığını düşünüyorum. Yabancı sınırlamasından dolayı stoperlerimiz Rus. Berezutskiy kardeşler ve Ignashevich gibi 3 seçeneğim var. Ve 3'ü de artık yaşı ilerlemiş oyuncular. Bu yüzden yavaş kalmaya başladılar. Bu transfer arasında sağlam bir Rus stoper transfer edemedik. Ama sezon sonu almayı düşünüyorum. Ayrıca stoperlerimiz de çok kötü değiller. Bana göre bu lige yetecek seviyedeler.
HŞ : Forvet hattında Eren,Love ve Vogl gibi 3 büyük seçeneğin var. Ama sen kötü performans sergilese de illa ki Love ile başlıyorsun. Neden ?
EK : Wagner Love taktiğimizin temelini oluşturuyor. Vücudu ve hızıyla benim istediğim bir futbolcu. Eren de aynı özelliklere sahip ama çabuk yorulabiliyor veya oyundan düşebiliyor. Ben onu daha çok sonradan oyuna almayı düşünüyorum. Çünkü oyundan düşen veya yorulan savunmaların arasında fiziğiyle çok belli bir üstünlük sağlıyor. Şutlarında genelde direği vuruyor ama iyi bir golcü :D Vogl ise daha çok genç. Fiziğini biraz geliştirdiği taktirde müthiş bir gol makinası olacaktır.
ED : Adana Demirspor hakkında şu an ne düşünüyorsun ?
EK : Adana Demirspor benim memleketimin takımı. Taraftarı olduğum takım. Maalesef fazla iyi gitmiyorlar. Ama bunun nedeni ben değilim. Bazı sorunlar belimizi büktü ve sezona iyi giremedik. O taraftar böyle bir oyunu hakketmiyordu. Ben onların 'Kahramanı' olmak istiyorum. Olduğumu da düşünüyor ve öyle kalmak istiyorum. Onlar benim göreve ilk geldiğim sene binlerce kişiyle antremanımızı 'bastılar' bana hoşgeldin dediler ve konuşma yaptılar. Bana : '' Bu sene şampiyon olsak da olmasak da aramızdan gidenler olacaktır belki herkes gidecek belki de herkes kalacak. Ama yıllar sonra arkanıza dönüp baktığında Süper Lig'de bir Demirspor gördüğünüzde o Demirspor'a Süper Lig kapısını açan kahraman olmayı istemez misiniz? '' dediler. ( Bu söz 19.03.2011 tarihinde Türk Telekom maçı öncesi yaptığımız bir 'Tesis Baskını'nda tribün liderlerimiz tarafından söylenmiştir. Beni de çok etkilemişti gerçekten... ) İşte ben o kahramanlardan biri olarak kalmak istedim. Şerefimle ve onurumla taraftara yaka silktirmeden ayrıldım.
HŞ : Adana Demirspor'a gelmeyi ister misiniz ?
EK : İnşallah birkaç sene sonra yine gelmek isterim.
ED : Son olarak herkesin favori bir futbolcusu vardır. Sizin favori 3 futbolcunuz hangileri ?
EK : Bir teknik direktörün favori oyuncusu takımıdır ama benim ilgi duyduğum 3 futbolcu var elbet. 1. olarak Gareth Bale, sonra ise C.Ronaldo ve Joe Hart'ı çok beğeniyorum :)
ED : Bizi kırmayıp geldiğiniz için teşekkürler.
EK : Ben teşekkür ederim. Umarım tekrar bu sefer uzun bir süre birarada oluruz.
ED : Teşekkür ederiz. Başarılar dileriz...